Set Mengandung

Mengandung dan ada anak impian bagi setiap pasangan. Dan pastilah ibu mahu yang terbaik untuk ibu dan juga anak di dalam rahim. Set Mengandung Shaklee adalah pilihan terbaik. Kerana ianya vitamin semulajadi. Bukan vitamin sintetik yang boleh memberi kesan yang negatif. Pastilah bayi yang sihat, gebu dan cantik adalah impian bagi setiap ibu. Sebab itu ibu perlu yang terbaik dari yang baik. Set ini dilengkapi dengan: Vita Lea membekalkan segala vitamin dan mineral penting untuk ibu dan bayi B Complex mengandungi asid folik, mengurangkan rasa loya dan menurunkan stress level Vita C membina antibodi badan dan mengalakkan pertumbuhan sel-sel tubuh yang baru Ostematrix membekalkan keperluan kalsium yang ideal, mengelak cramp (simpul biawak) dan komplikasi semasa bersalin

Tahukah ibu, bahawa biasanya di awal kehamilan. Ibu akan mengalami ‘morning sickness’. Muntah-muntah dan tiada selera makan. Jadi Set Mengandung Shaklee ini akan membantu mencukupkan vitamin dan mineral yang sangat diperlukan oleh janin yang sedang membesar. Ibu mengandung perlukan makanan yang berzat dan sihat. Jika pemakanan tak dititik berat. Pasti lesu dan tidak bermaya. Lebih teruk jika ketika melahirkan, ada komplikasi. Dan memberi kesan kepada anak yang ditunggu-tunggu tadi. Jadi pilihlah yang terbaik dari awal kehamilan ya.

Selain dari pengambilan makanan tambahan seperti Set Mengandung Shaklee. Diet yang sihat juga amat diperlukan. Berikut adalah 10 makanan yang baik untuk ibu mengandung: Telur Ada 12 vitamin dan mineral penting untuk ibu mengandung. Juga ada protein yang sungguh baik. Salmon Bagus untuk perkembangan otak bayi kerana ada Omega 3. Kekacang Kandungan fiber yang tinggi, mengelakkan masalah penghadaman Keledek Menghasilkan Vitamin A dan kaya dengan Vitamin C, Folate dan Fiber Popcorn dan Bijirin-bijirin Kaya dengan fiber, nutrien, vitamin E dan selenium. Jadi enjoy ur pop corn. ‘Greek’ Yogurt Kaya dengan calcium, penting untuk pertumbuhan tulang bayi juga baik untuk peredaran yang bagus untuk ibu. Walnuts Juga kaya dengan Omega 3. Option jika tak boleh makan salmon. Sayur Berdaun Hijau Sungguh kaya dengan vitamin dan nutrien, vitamin A,C dan K. Juga ada kandungan folate. Bagus untuk kesihatan mata. Daging Tanpa Lemak Sumber yang baik adalah daging lembu, tinggi khasiat protein. Buah-buahan dan Sayur-sayuran Pastinya kaya dengan vitamin dan mineral. Tahukah bahawa bayi boleh merasa makanan melalui air ketuban pada trimester ke-3. Jadi pelbagaikanlah makanan, kenalkan bayi kepelbagaian makanan. Pelbagai lagi makanan lain yang berkhasiat. Yang baik untuk ibu yang sedang hamil. Zat makanan-makanan nie mudah tercemar, kerana pencemaran, cara simpanan, dan cara dimasak dan disediakan. Jadi untuk lengkapkan keperluan vitamin dan mineral nie, ibu disarankan ambil makanan tambahan seperti Set Mengandung Shaklee. Selain dari makanan fizikal, yang lebih penting makanan rohani. Ibu rajinlah baca Al-Quran, berzikir, solat sunat, dan jaga akhlak insyaallah anak yang dilahirkan bakal soleh dan solehah. Owh ya, Set Mengandung Shaklee ini adalah set yang paling bajet. Harga retail RM239, dan boleh digunakan selama 4 bulan. Kos dalam sebulan hanya lebih kurang RM60. Untuk harga yang lebih istimewa dan bajet, boleh lah hubungi saya ye. Kos sebulan tak sampai RM55. Jimat! Hubungi saya untuk dapatkan Set Mengandung Super Bajet nie. Ibu sihat, bayi pun sihat. Isi borang atau telefon saya di 0198668615/0128844580 (sms/wechat/whatsapp/call)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s